Waarom Amplify herdoopt werd tot Metch

Na lang nadenken en een intensief traject gaat Amplify voortaan door het leven als ‘Metch’. In deze blog geef ik met veel plezier een antwoord op alle vragen die je jou zou kunnen stellen na het zien van de rebranding.

Waarom een volledige rebranding?

Met de rebranding wil ik mezelf nog meer positioneren als een online marketing bedrijf gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie. Sinds kort ligt de volledige focus op digitale wervingscampagnes waarbij de candidate experience centraal staat. Dankzij de inzet van verschillende digitale tools zorg ik voor een match tussen kandidaat en bedrijf en zo voor meer kwalitatieve leads rechtstreeks in de mailbox van mijn klanten en uiteindelijk meer succesvolle aanwervingen.

Connect. Match. Hire.

De baseline ‘Connect.Match.Hire.’ zegt het eigenlijk allemaal. Metch wil zowel kmo’s als grotere bedrijven de digitale tools geven om zelf met kandidaten te connecteren, ze te matchen met het bedrijf en ze dan zelf aan te werven. Geen tussenpartijen, geen hoge aanwervingsfees, wel kwalitatieve leads rechtstreeks in de mailbox van het bedrijf en een boost voor de naamsbekendheid.

De kandidaat staat altijd centraal

De digitale tools die we inzetten zorgen ervoor dat we de kandidaat altijd centraal kunnen zetten. We zijn waar de kandidaat is, maken het solliciteren zo efficiënt en leuk als mogelijk en focussen we vooral op talent en toekomst. Omdat de digitale tools ons in staat stellen om zaken te automatiseren, komt er meer tijd vrij voor waardevol menselijk contact tussen bedrijf en kandidaat.

Het cv overbodig maken

Nog een voordeel van de inzet van digitale tools is dat we het cv, zeker in eerste instantie, overbodig maken. Dat is belangrijk, omdat onze wervingscampagnes gefocust zijn op latent werkzoekenden die geen up-to-date cv hebben. Daarnaast komen we hierbij ook tegemoet aan de werkzoekenden die digitaal niet sterk zijn of de taal niet machtig zijn. De ‘Metch Tool’ zorgt ervoor dat de kandidaat op een intuïtieve manier en in een taal naar keuze de eerste vragen van een bedrijf kan beantwoorden, zodat een eerste match tussen kandidaat en bedrijf afgetoetst kan worden.

Heb je toch nog vragen na het lezen van deze blog? Neem via deze link contact op en dan licht ik alles nog even persoonlijk toe.

Verder op de hoogte blijven?

Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg onze tips & tricks rechtstreeks in jouw mailbox.