Enkele van onze succesvolle cases.

Benieuwd naar een case die aansluit bij jouw zoektocht?Neem gerust contact op.

Case Soenen Golfkarton

Soenen Golfkarton zkt. Ploegchef Productie

De samenwerking tussen Metch en Soenen Golfkarton is het bewijs dat een samenwerking op lange termijn rendeert. Na enkele campagnes voor uitvoerende medewerkers werd de zoektocht naar een nieuwe Ploegleider Productie opgestart. De volledige vacature werd herleid naar een bondige samenvatting met de belangrijkste push/pull factoren en het solliciteren werd in eerste instantie heel laagdrempelig gemaakt. Het belang van goed advertentiemateriaal werd hier ook aangetoond, want we adverteerden hier zowel met foto, video als met een tekstadvertentie.

Weergaven:

56.442

Leads:

12

Kliks:

396

Aanwervingen:

1

Totale kost per aanwerving:

+- €1.500,00

Case Valcke

Valcke Prefab beton zkt. Sales Ingenieur

Ook onze samenwerking met Valcke Prefab Beton mogen we met trots als een partnership op lange termijn beschouwen. Toen de vraag kwam om een campagne op te starten om een nieuwe Sales Ingenieur aan te werven, wisten we allebei dat dit geen evidentie zou worden. Het was zaak om goed na te denken over de doelgroep voor de vacature en op basis hiervan de boodschap en look & feel te bepalen.

Weergaven:

102.910

Leads:

5

Kliks:

564

Aanwervingen:

1

Totale kost per aanwerving:

+- €2.000,00

Case DB&S Machines

DB&S Machines zkt. Sales Medewerker

“We zoeken een Sales Medewerker met een achtergrond in Elektromechanica of hout en techniek”, aldus Jan De Brabander. Als zaakvoerder van DB&S Machines, dat houtbewerkingsmachines verkoopt en onderhoudt, was hij al even op zoek naar nieuw commercieel talent. Na enkele minder succesvolle campagnes -ja, die bestaan zeker- besloten we samen om de vacature te herbekijken en een video in te zetten die een aantal jaar geleden werd gemaakt. Deze was wel op de Facebook pagina geplaatst, maar nooit echt wijdverspreid.

Weergaven:

50.580

Leads:

39

Kliks:

512

Aanwervingen:

1

Totale kost per aanwerving:

+- €2.500,00

Een sterk werkend proces op maat afgesteld

Hoewel wij vanuit onze ervaring tijdens elke stap advies geven, vinden we het belangrijk dat elke campagne 100% afgesteld is op maat van jouw bedrijf. Het is dan ook voor de kandidaat nergens zichtbaar dat wij in jouw naam adverteren. Alle advertenties gebeuren vanuit jouw sociale media kanalen en elke interactie met de kandidaat gebeurt in de branding van jouw bedrijf.